Υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το Portarathlon!

H Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (W.A.) έδωσε την έγκριση της για την αναβάθμιση του meeting Portarathlon, που πλέον συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού παγκοσμίως!

Το Portarathlon, το meeting των συνθέτων αγωνισμάτων στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί για 4η χρονιά στη Νάξο, στις 21 και 22 Μαΐου 2022 ανήκει πλέον στην κατηγορία Bronze Level της W.A. και υποδέχεται τους κορυφαίους Δεκαθλητές και κορυφαίες Επταθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Η προβολή του αγώνα θα είναι παγκόσμια καθώς η W.A. περιλαμβάνει στιγμιότυπα του αγώνα στις δικές της μεταδόσεις και προωθεί τον αγώνα μαζί με τις άλλες της διοργανώσεις.

Οι απαιτήσεις όπως είναι φυσικό είναι υψηλότερες καθώς τον αγώνα θα παρακολουθήσει όλες τις ημέρες εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, το στάδιο θα πρέπει να είναι άρτια εξοπλισμένο και οι διοργανωτές οφείλουν να έχουν εξασφαλίσει στους αθλητές και τις αθλήτριες μια σειρά από παροχές, πολλές από τις οποίες ήδη προσφέρει ο αγώνας.

Επιπλέον, το λογότυπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα πρέπει να συνοδεύει πλέον το Portarathlon σε όλες τις εκδηλώσεις και προβολές του. Η εγκυρότητα του αγώνα εξασφαλίζεται από το υποχρεωτικό doping control και την έκθεση που καλείται να συντάξει ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η μεγάλη αυτή αγωνιστική εκδήλωση δεν αφορά μόνο το νησί της Νάξου και τον κλασικό αθλητισμό αλλά αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία προβολής για όλες τις Κυκλάδες!